2 de febrer del 2014

Comiat Anabel


Divendres passat a la tarda van fer l’acomiadament de l’Anabel,l’estudiant de pràctiques que ens ha acompanyat durant unes quantes setmanes.
Gràcies a ella podem recórrer els diferents països d’origen dels nostres pares i mares amb ”LA MALETA VIATGERA”.
A la maleta hi ha contes de diferents cultures, en diferents idiomes (castellà,català,anglès,àrab,romanès) i acompanyats d’un Cd amb música de tots aquest llocs.
Ens fa molta il·lusió portar aquesta maleta a casa, compartir tots aquests contes amb la nostra família i  després poder escriure a la llibreta viatgera  la nostra opinió, tots els sentiments que ens han provoca, guarnir-lo amb fotos, dibuixos, enganxines.....
També ens ha ajudat a fer les feines, a l’hora d’esmorzar, en el Bon dia.. i sempre que ha calgut.
Amb una piruleta L’Anabel ens ha deixat un trosset del seu cor. Nosaltres i els nostres pares i mares, també hem volgut que es portés un bon record perquè ens tingui sempre presents. L’hem donat una fotografia i un coixí amb tots “Els Gats”, una caixa de bombons i una postal amb les nostres cares i una dedicatòria.
Ha estat un moment molt emotiu, molt especial i que sempre recordarem.
Et trobarem a faltar Anabel, però tenim la teva maleta que encara ha de continuar el seu viatge.

Gràcies per tot !!!!






1 comentari:

  1. Ha estat una experiència inoblidable! Us trobaré molt a faltar! Moltes gràcies als Gats, a les seves famílies, a tot l'equip de l'escola i molt especialment a la Paloma!

    Una forta abraçada!!

    Anabel

    ResponElimina